Melodías del Corazón

 

Marieke Duin en Hans Laduc

Een bijzondere ontmoeting tussen 2 muzikale zielsverwanten. Hans komt uit Heiloo en hij heeft in verschillende combinaties Hauwert al eerder met een bezoek vereerd. Marieke is opgegroeid in Zwaagdijk en muziek is magie voor haar. Als kind wist ze al zeker dat ze van muziek haar beroep wilde maken! Dit resulteerde in een conservatoriumstudie Piano en Toetsen Pop/Jazz die in 2003 met succes werd afgerond. Samen werken zij nog hard aan het format voor het programma. Dat er pareltjes uit de muziekgeschiedenis specifiek worden opgetuigd is een ding dat zeker is. Hans heeft recent nog met Gerard Alderliefste getoerd en daarnaast met diverse zangeressen. Vanaf zijn 7e jaar speelde hij songs na van Elvis en Johnny Cash. In de 60’s en 70’s wilde hij net als de Beatles en The Eagles spelen een echte gitaar. Het begon met 1 gitaar bij het kampvuur, maar na zijn conservatorium opleiding heeft hij met bandjes bijna alles gespeeld uit de top 2000. Marieke heeft naast haar studies en reizen jarenlange ervaring opgedaan in bands, verzorgen van pianobegeleiding en de muzikale leiding aan zanggroepen, coaching van pianisten/toetsenisten en vocalisten, studiowerk, bedrijfsworkshops, componeren, heel veel solo-optredens en huiskamerconcerten. Marieke is de trotse eigenares van haar muziekbedrijf Marieke Duin Music.
Meer informatie op www.mariekeduin.nl en www.hansladuc.nl

Kerk Hauwert
Entree € 12,50
inclusief koffie/thee en pauzedrankje.
Kinderen t/m 12 jaar gratis.
Aanvang 20.15 uur
Zaal open 19.45 uur
Kaartverkoop aan de zaal
Reserveren via hauwertinconcert@gmail.com


 

Melodías del Corazón

 

Ernest Beuving

Vrijdagavond 19 april ontvangen we Ernest Beuving samen met gitarist Erik Raayman in: ‘Klap van de korenmolen.’ in de Witte Kerk. Hoezo 'Klap van de korenmolen'? Ernest Beuving belandde zelf ooit in de psychiatrie en leerde daar vooral: ‘hoe gek het is om het niet te zijn.’ ‘Klap van de korenmolen’ is ook wel een spoedcursus geluk. Een cabaretesk muziektheaterprogramma van Ernest Beuving met zijn gitarist. Half concert, half cabaret met veel humor, imitaties, persiflages spontaniteit en geen geposeer. Die acts gaan van een postume Prins Bernhard (die zich beklaagt over zijn troonopvolging), naar een borderlinedansende Keltische zanger, een Toon Hermans over iPhones en 'Spuiten en slikken' tot en een Mick Jagger met ADHD. In de pers wordt Ernest geroemd als een zeer getalenteerde komiek met de onderkoelde vrolijkheid van Tommy Cooper. Een meesterlijke imitator en gangmaker. Voorts ook als een multitalent met een ijzersterke zangstem en imitaties. Hij improviseert ongelooflijk soepel en heeft een mateloos gevoel voor humor. Een man met een prachtige zangstem en liedjes die verbazingwekkend goed klinken.

Kerk Hauwert
Entree € 15,00
inclusief koffie/thee en pauzedrankje.
Kinderen t/m 12 jaar gratis.
Aanvang 20.15 uur
Zaal open 19.50 uur
Kaartverkoop aan de zaal
Reserveren via hauwertinconcert@gmail.com


 


Elke Vierveijzer

 

Elke Vierveijzer

In 2015 behaalde ze de finale van het Amsterdams Kleinkunstfestival en werd bestempeld als een 'Jaloersmakend talent' De theaterkrant schreef over Elke; Een prachtige stem, een aantal briljante hoogtepunten en bijtende noodzaak. Vierveijzer gaat een grote toekomst tegemoet. Het Parool schreef over haar: ‘Haar liedjes bevatten prachtige, haast literaire teksten en waarschijnlijk het mooiste wat het Amsterdams Kleinkunst Festival dit jaar te bieden had’. Over haar programma het volgende; Het leven deelt rake klappen uit. Als je even niet oplet, spuugt ze je vol in het gezicht. Elke Vierveijzer spuugt terug. Ze neemt in ‘Zonder Genade’ alles onder de loep dat de wereld en het leven ons voorschotelt. Zonder terug te deinzen. Waar doet het zeer? En waarom? En als we allemaal wel eens huilen, waarom doen we dat dan allemaal alleen? Soms snoeihard maar met de stem van een engel legt ze de vinger op een ieders zere plek. Dat resulteert in adembenemende liederen die altijd wel ergens schuren, of juist onverwacht troostend zijn. Eerlijk, grappig en pijnlijk raak op plekken die al vaak genoeg onaangeroerd blijven.

Kerk Hauwert
Entree € 15,00
inclusief koffie/thee en pauzedrankje.
Kinderen t/m 12 jaar gratis.
Aanvang 20.15 uur
Zaal open 19.45 uur
Kaartverkoop aan de zaal
Reserveren via hauwertinconcert@gmail.com